OBAVIJEST O PREKIDU NASTAVE I ORGANIZACIJI NASTAVE NA DALJINU

Ministarstvo znanosti i obrazovanja donijelo je odluku o prekidu nastave od ponedjeljka 16. ožujka 2020. Sukladno Smjernicama osnovnim i srednjim školama vezano uz organizaciju nastave na daljinu uz pomoć informacijsko – komunikacijske tehnologije  koje nam je uputilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, donosimo važne obavijesti.


Škola provodi pripremne aktivnosti za organizaciju nastave na daljinu prema uputi MZO. Cilj ovih postupaka je osigurati protočnost točnih i cjelovitih informacija između MZO i svih sudionika nastavnog procesa (ravnatelja, učitelja, učenika i roditelja).


Za učenike razredne nastave osigurat će se emitiranje nastavnih sadržaja putem HRT 3 programa prema kurikulumima i nastavnim programima pod nazivom Škola na Trećem, prema slijedećem rasporedu:

1. razred OŠ u terminu 8 – 10 sati 2. razred OŠ u terminu 10 – 12:30 sati 3. razred OŠ u terminu 13 – 16 sati 4. razred OŠ u terminu 16 – 19 sati

Prvi dan emitiranja nastave na daljinu preko HRT 3 biti će u ponedjeljak 16. ožujka 2020.g.

77 views

Recent Posts

See All

OBUSTAVA NASTAVE - NOVE OBAVIJESTI

Vlada Republike Hrvatske je donijela Odluku o izmjeni Odluke o obustavi izvođenja nastave i uspostavi nastave na daljinu. Izvođenje nastave se obustavlja do 19. travnja. Škola je dužna omogućiti prihv

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now